WEBDESIGN & GRAFISCH ONTWERP

WAT KAN KAT
WAT MAAKT KAT
WAT KAN KAT
WAT MAAKT KAT

WEBDESIGN

Kat Design is gespecialiseerd in webdesign & grafisch vormgeving.
De websites maakt zij in WordPress, zijn responsive en kunnen eventueel zelf bijgehouden worden.

Met 22 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites voor zeer verschillende branches, kan Kat goed inschatten wat voor u het best geschikt is.

GRAFISCH ONTWERP

Bij Kat Design kunt u terecht voor alle soorten grafisch ontwerp, of het nu om een enkel poster-ontwerp gaat, of een complete huisstijl met logo, visitekaart, flyer en website.

Alles wordt gemaakt in een hoge resolutie en aangeleverd in een drukklaar PDF of EPS vector bestand.

CONTACT

U kunt altijd vrijblijvend om informatie of een offerte vragen: mail dan naar info@katje.nl.

Bij Kat Design kunt u terecht voor persoonlijk advies en snelle service. Ze denkt mee en kan snel inschatten wat u nodig heeft.

Bekijk haar portfolio om te zien wat ze de afgelopen jaren heeft gemaakt.

Ik start elke ontwerpopdracht met een uitgebreid gesprek. Zo kan ik me een goed beeld vormen over jouw bedrijf en over jou zelf als ondernemer. Ik wil meer weten over je visie en je drijfveer om een eigen bedrijf te hebben, welke producten of diensten bied je aan, en op welke doelgroep richt je je. En niet te vergeten, wat zijn je wensen voor het ontwerp van logo en/of huisstijl/website?
Zo komen we samen tot een persoonlijk ontwerp, dat toegespitst is op jouw doelgroep en de juiste indruk op hen achter zal laten.

Ik ben mijn hele leven al bezig met vormgeving en kleuren en ben geïntrigeerd door de invloed van kleur en vormgeving op mensen. Het beïnvloedt je stemming, je oordeel over iets of iemand en zo gaat het ook met websites, flyers en visitekaartjes. Daarom hou ik van de uitdaging om met de juiste vormgeving van je logo, huisstijl en website weer te geven wat voor soort bedrijf of freelancer je bent, en welke doelgroep je wilt bereiken.

Lees meer over Kat
watercolor mandala gemaakt door Kat-Art

Naast mijn werk als webdesigner en grafisch vormgever maakt ik eigen kunst in programma’s als Illustrator, Photoshop en After Effects. Gewoon, omdat ik daar heel erg blij van word.

Kat-art
Karin Tjeerdema van Kat Design

BIJ KAT DESIGN KRIJG JE DE PERSOONLIJKE AANDACHT
DIE JIJ EN JOUW BEDRIJF VERDIENEN

Neem contact op met Kat