STATISCHE WEBSITE

Voor sommige mensen of bedrijven is een statische website met informatie over hun bedrijf, producten en/of diensten die zij leveren voldoende. Deze website kunt u eigenlijk zien als een online visitekaartje. Een eenvoudige website met een aantal pagina’s waarvan de inhoud weinig aangepast dient te worden. Een statische website is dan bij uitstek geschikt om uw bedrijf online kenbaar te maken.

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN STATISCHE WEBSITE

Samen kijken we wat u wilt bereiken met uw website, wat uw doelgroep is, welke vorm hiervoor het beste geschikt is en wat uw huisstijl en uitstraling is. De prijs spreek ik van te voren met u af, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Ik maak eerst in Photoshop een uniek ontwerp voor uw website en pas als dit ontwerp helemaal naar uw zin is, bouw ik hem om in html. Mocht u later nog wijzigingen willen, dan kunt u dit makkelijk via email doorgeven en pas ik uw website meestal binnen een paar dagen (vaak zelfs al dezelfde dag) aan. Dit tegen een uurtarief van € 60,- per uur, met een minimum starttarief van een half uur. Of u sluit een onderhoudscontract af als u van te voren weet dat er regelmatig wijzigingen zullen zijn.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.