KAT EN GRAFISCHE VORMGEVING

Kat Design verzorgt online grafische diensten voor zowel bedrijven als particulieren.  Zo kunt u voor al uw reclame uitingen bij één persoon terecht. Vooral voor startende ondernemers die nog helemaal niets hebben is dit een enorme pré. En zo heeft u alles meteen in één, herkenbare stijl en geheel afgestemd op uw persoonlijkheid en uitstraling van uw bedrijf.

Voor uitgebreide informatie over specifieke diensten kunt u verder lezen op de volgende pagina’s:

ADOBE PROGRAMMA’S

Kat Design werkt met de bekende programma’s van Adobe: Photoshop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Acrobat, Bridge, Premiere en zelfs After Effects. Door jarenlange ervaring kan ik uitstekend met deze programma’s overweg en werk altijd met de nieuwste versies. Bovendien vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Ik blijf altijd weer bijleren en zo wordt mijn vak nooit saai!

Adobe programma's waar Kat Design mee werkt

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.