BOEK ONTWERP

Wilt u een compleet boek laten maken? Ook dat kan bij Kat Design.
Bij het ontwerpen van een boek draait het om het overdragen van informatie in tekst en beeld. Een goed ontwerp voor een boek heeft twee doelen: de aandacht opeisen, om vervolgens de boodschap over te brengen. De vormgeving moet zorgen voor een goede balans tussen tekst, illustraties, foto’s en ruimte. Vooral de omslag zal opvallend moeten zijn om tussen uw concurenten op te vallen.

Beeldmateriaal is een belangrijk onderdeel van een boek. Een mooi ontworpen layout heeft ook professionele foto’s of illustraties nodig. U kunt deze zelf leveren, of ik kan zelf zorgen voor fotostock materiaal.

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN BOEK

Samen kijken we wat het doel is van uw boek, wat uw doelgroep is, welke vorm hiervoor het beste geschikt is en wat uw huisstijl en uitstraling is. De prijs is afhankelijk van de afmeting van het boek, het aantal pagina’s en de moeilijkheidsgraad qua layout. De prijs spreek ik van te voren met u af, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Ik maak een voorstel en gemiddeld volgen hier twee of drie correctierondes op. Ik lever vervolgens drukklare pdf-bestanden, die u zelf naar een drukker kunt door mailen. Hierbij kan ik u natuurlijk altijd begeleiden, met suggesties voor drukkers, het te gebruiken papier en afwerking.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.