RESPONSIVE WEBSITE (CMS)

Het aanbod en gebruik van smartphones en tablets neemt met de dag toe, en daarmee ook de variatie in schermgrootte. Steeds meer mensen surfen naar uw website via hun ipad of mobiel. Het is daarvoor handig als de website zich aanpast aan de schermresolutie. Responsive webdesign zorgt ervoor dat de website aangepast wordt aan het juiste formaat. Bij responsive webdesign wordt een website flexibel opgezet en schaalt deze mee met de schermgrootte van het apparaat waarop deze bekeken wordt. Een responsive website biedt uw bezoekers daardoor een goede gebruikservaring op alle mogelijke resoluties en apparaten.

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN RESPONSIVE WEBSITE

Een responsive website bouw ik met WordPress. Samen kijken we wat u wilt bereiken met uw website, wat uw doelgroep is, welke vorm hiervoor het beste geschikt is en wat uw huisstijl en uitstraling is. De prijs spreek ik van te voren met u af, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Ik kies een template die geschikt is voor uw website en bouw in een test-map online  uw website. U kunt zo vanaf een afstand makkelijk ‘meekijken’. Pas als uw website helemaal naar uw zin is, zet ik uw website definitief online. Ik mail dan een gebruiksaanwijzing door, zodat u zelf de pagina’s kunt aanpassen als u wilt en mocht u daar niet uitkomen, dan maken we nog een afspraak om hiermee te oefenen. Voor grotere aanpassingen aan de website (vooral qua layout en foto’s) kunt u mij weer inschakelen. Dit tegen een uurtarief van € 60,- per uur, met een minimum starttarief van een half uur.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.