ADVERTENTIE ONTWERP

Een advertentie in een krant of magazine is nog altijd een goede manier om reclame te maken. De juiste keuze voor de juiste magazine die uw doelgroep leest is hierbij natuurlijk de eerste stap. De advertentie zelf moet natuurlijk opvallend zijn. De boodschap moet snel en duidelijk opvallen, vaak ook omdat men een advertentie slechts kort ziet en de boodschap en de bedrijfsnaam makkelijk moet zijn te onthouden. Een advertentie kan het publiek informeren, interesse wekken voor evenementen, impulsen geven aan wensen en verleiden.
Kat Design zorgt voor een duidelijke en herkenbare vormgeving met een uniek en op uw evenement afgestemd concept die bij uw bedrijf en uw doelgroep past.

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN ADVERTENTIE

Samen kijken we wat u wilt bereiken met uw advertentie, wat uw doelgroep is, welke vorm hiervoor het beste geschikt is en wat uw huisstijl en uitstraling is. De prijs spreek ik van te voren met u af, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Deze is mede afhankelijk van de grootte van de advertentie. Ik maak een voorstel en gemiddeld volgen hier twee of drie correctierondes op.

Ik lever vervolgens een drukklare pdf-bestand, die u zelf naar een drukker kunt door mailen. Hierbij kan ik u natuurlijk altijd begeleiden, met suggesties voor drukkers, het te gebruiken papier en afwerking. Ook geveldoeken en banners op doek zijn mogelijk, hiervoor zijn allerlei afmetingen mogelijk.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.