FLYER ONTWERP

Reclame maken is steeds belangrijker geworden. Voor alle uiteenlopende producten en diensten zijn er enorm veel aanbieder die de markt proberen te veroveren. Daarom zult u op veel verschillende manier moeten proberen uw producten of diensten onder de aandacht te brengen en eventueel scherpe acties met de mensen delen. Dit kan middels reclamespotjes, advertenties in de krant, maar ook door middel van een flyer ontwerpen. De kunst is om uw flyer tussen de rest uit te laten springen.

WAT IS EEN GOEDE FLYER?

Bij het ontwerpen van een goede flyer is het belangrijk dat deze ook daadwerkelijk bijdraagt aan het doel wat u wilt bereiken. Een flyer ontwerpen is dan ook niet zo makkelijk als het op het eerste gezicht lijkt. Zo moet de flyer opvallen tussen alle andere reclame, maar tegelijkertijd ook een professionele uitstraling hebben.

Bij het flyer maken moet er daarnaast rekening worden gehouden met uw doelgroep. De lay-out en het product moet aansluiten bij de behoeften van de consument die in deze flyer ontvangt. Dit geldt zowel voor de opmaak, het gebruik van foto’s en kleuren, als voor de tekstuele inhoud en de manier van schrijven.

WAAR KUNT U EEN FLYER VOOR GEBRUIKEN?

U kunt een flyer laten ontwerpen om uw bedrijf mee voor te stellen en er dus vooral algemene informatie op te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat zo’n flyer onbeperkt gebruikt kan worden en een link naar uw website kan bevatten, waar u verdere informatie en eventueel aanbiedingen op kunt plaatsen. Hierdoor kunt u de flyer in grotere getalen laten drukken, waardoor de prijs per stuk veel goedkoper is.

Vaak ook worden flyers gebruikt voor speciale acties en aanbiedingen, met daarbij een datum tot wanneer de actie geldig is. Het voordeel hiervan is dat mensen tot actie worden opgeroepen en er ‘iets aan kunnen verdienen’, waardoor ze eerder bij u terecht zullen komen.

WAT KOST HET ONTWERPEN VAN EEN FLYER?

De prijs voor het ontwerpen van een flyer kan variëren. In het algemeen kunt u uitgaan van € 129,- (excl. BTW) voor een dubbelzijdige flyer. Neem voor een exacte prijsopgave gerust contact op met Kat Design.

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN FLYER

Om een geschikte huisstijl te kunnen ontwerpen, wil ik zoveel mogelijk van u en uw bedrijf/product weten, zodat ik kan inschatten wat de uitstraling moet worden van uw huisstijl. Ik stuur dan een aantal ontwerpen via de mail en de huisstijl dat u het meest aanspreekt werk ik verder uit, tot hij helemaal is zoals u wilt.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.