BROCHURE / FOLDER ONTWERP

WAT IS EEN GOEDE BROCHURE / FOLDER?

Een goede manier om uw bedrijf te presenteren is in de vorm van een brochure of folder. Een folder of brochure bestaat uit één blad dat één of meerdere malen is gevouwen, of meerdere bladen die eenmaal zijn gevouwen, vaak tot een boekje dat niet groter is dan A5.

Het ontwerp van een brochure kan van grote invloed zijn op de manier waarop uw boodschap overkomt. De vormgeving moet zorgen voor een goede balans tussen tekst, illustraties, foto’s en ruimte. Beeldmateriaal is een belangrijk onderdeel van een brochure. Een mooi ontworpen layout heeft ook professionele foto’s of illustraties nodig. U kunt deze zelf leveren, of ik kan zelf zorgen voor fotostock materiaal.

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN BROCHURE / FOLDER

Samen kijken we wat u wilt bereiken met uw brochure, wat uw doelgroep is, welke vorm hiervoor het beste geschikt is en wat uw huisstijl en uitstraling is. De prijs spreek ik van te voren met u af, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Ik maak een voorstel en gemiddeld volgen hier twee of drie correctierondes op. Ik lever vervolgens drukklare pdf-bestanden, die u zelf naar een drukker kunt door mailen. Hierbij kan ik u natuurlijk altijd begeleiden, met suggesties voor drukkers, het te gebruiken papier en afwerking.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.