PORTFOLIO

Je kunt hier mijn portfolio bekijken met diverse grafisch ontwerpen. Van complete huisstijlen & logo’s, de uitwerking hiervan in drukwerk zoals banners, folders, brochures, magazines, posters en advertenties. Daarnaast de vele verschillende websites die ik heb gemaakt in de afgelopen 20 jaar.

Je ziet een greep uit mijn vele projecten die ik heb vormgegeven. Een enorme variëteit aan creaties. Alles is elke keer geheel afgestemd op de wensen van de klant, de doelgroep en de gewenste uitstraling. Ook redesign van bestaande reclame-producten en websites heb ik veel gedaan.

Neem nu contact met me op als je een nieuwe huisstijl wilt of als je gewoon wat meer informatie wilt over alle mogelijkheden. Wie weet staat jouw project binnenkort ook in mijn portfolio!

2023-09-07T18:25:30+02:00

Both

Divers marketingmateriaal voor het nieuwe product BR0.0D van Bakkerij Both