CONTACT

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wil je meer informatie of een offerte voor een website en/of huisstijl, neem dan contact met me op via mail of telefoon.
Ook voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie over wat je kunt doen om je bedrijf meer en betere aandacht te geven en vorm te geven kunt u bij mij terecht in Abcoude.

Ik woon vlak naast de A2 en er is genoeg en gratis parkeergelegenheid voor de deur. De koffie en thee staan voor je klaar!

Karin Tjeerdema van Kat Design

06 – 25 52 49 01
info@katje.nl

Karin Tjeerdema
van Oosterhoutstraat 8
1391 VH Abcoude

KvK nr. 30245480
BTW id: 001958802b23

Ik start elke ontwerpopdracht met een uitgebreid gesprek. Zo kan ik me een goed beeld vormen over jouw bedrijf en over jou zelf als ondernemer. Ik wil meer weten over je visie en je drijfveer om een eigen bedrijf te hebben, welke producten of diensten bied je aan, en op welke doelgroep richt je je. En niet te vergeten, wat zijn je wensen voor het ontwerp van logo en/of huisstijl/website?
Zo komen we samen tot een persoonlijk ontwerp, dat toegespitst is op jouw doelgroep en de juiste indruk op hen achter zal laten.