LOGO ONTWERPEN

WAT IS EEN (GOED) LOGO?

Een logo is een merk, dat het label van een bedrijf of product weerspiegelt d.m.v. vorm, lettertype, kleur en / of afbeeldingen.

Een logo geeft vertrouwen, herkenning en bewondering voor een bedrijf of product en moet een bepaalde uitstraling hebben dat uw doelgroep aanspreekt.
Een goed logo ontwerp moet:

  • simpel zijn
  • herkenbaar zijn

  • veelzijdig zijn

  • geschikt zijn voor verschillende media

WAT KOST HET ONTWERPEN VAN EEN LOGO?

Voor het ontwerpen van een logo betaalt u bij Kat Design € 219,- (excl. BTW). Hiervoor krijgt u een op maat ontworpen logo, in verschillende bestandsformaten. Een eps-bestand (een vector-formaat, geschikt voor drukwerk en te vergroten zoveel je wilt), pdf-bestand, jpg-bestand en png-bestand (voor gebruik op internet, mailings en bijvoorbeeld je email handtekening).

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN LOGO

Om een geschikt logo te kunnen ontwerpen, wil ik zoveel mogelijk van u en uw bedrijf/product weten. Zo kan ik inschatten wat de uitstraling moet worden van uw logo. Ik stuur vervolgens een aantal ontwerpen via de mail en het logo dat u het meest aanspreekt werk ik verder uit. In ongeveer 3 rondes komen we zo tot het logo waar u helemaal tevreden mee bent.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.