TARIEVEN

Omdat Kat Design niet met vaste ontwerpen werkt, is het erg moeilijk om te zeggen wat de exacte tarieven zijn voor het ontwerpen van een website en/of huisstijl. De uiteindelijke prijs voor het maken van een website hangt af van het aantal pagina’s, te verwerken grafisch materiaal en natuurlijk de speciale wensen van de klant. Na een eerste (vrijblijvend) gesprek is het echter mogelijk om een goede inschatting te maken wat e.a. zal gaan kosten.

De prijs voor een gemiddelde website met eigen ontwerp en 5 pagina’s is € 650,-. Voor het onderhoud van uw website reken ik € 75,- per uur met een minimum starttarief van ½ uur.

Een simpele, kleine WordPress website kan al gerealiseerd worden vanaf € 450,-. Deze is geheel responsive (website past zicht automatisch aan naar de schermresolutie van het gebruikte apparaat) en is eventueel zelf te onderhouden.

Ook voor het ontwerpen van drukwerk zijn de tarieven afhankelijk van diverse zaken. Zijn er foto’s of logo’s beschikbaar. Moeten er speciale effecten worden uitgevoerd of moeten er figuren of personen worden ‘uitgesneden’.

Gemiddeld komt het maken van bijvoorbeeld een dubbelzijdige flyer neer op € 130,- en het ontwerpen van een logo met beeldmerk kost € 235,-. Hierbij zijn er 3 ontwerp-rondes, waarbij je in elke ronde zo’n 12 tot 24 voorbeelden ontvangt waaruit je kunt kiezen.

Neem gewoon contact met Kat op en na een eerste bespreking kan zij de prijsopgave geven, die speciaal is afgestemd op uw wensen.

De tarieven van Karin Tjeerdema van Kat Design

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op alle diensten en producten van Kat Design zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.