RECENSIES

Hier onder zie je enkele recensies die klanten mij toegestuurd hebben. Wil je ook een recensie schrijven? Mail deze dan via info@katje.nl en dan plaats ik je recensie zo spoedig mogelijk. Altijd fijn om feedback te horen over mijn manier van werken, om waardering te krijgen of ervan te leren!

Hartstikke bedankt Karin! Jouw doorzettingsvermogen en visie was precies wat ik nodig had. Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor dit mooie visitekaartje dat precies bij mij past! Dankjewel!

Bianca van der WerfBianca van der Werf , Bianca van der Werf Photography

Karin is een topper! Haar kracht is haar menselijkheid, creatieve brein en eindeloze geduld. Het is pas af als de klant 100 % tevreden is. Ben super dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! En de samenwerking blijft.

Heb je iemand nodig voor je website, aarzel dan niet en stuur haar een bericht! Super prijs kwaliteit verhouding
Philo van der AaPhilo van der Aa, Philo van der Aa

Karin heeft mijn logo en visitekaartjes ontworpen. Ik had geen idee hoe ik het wilde en wat ik precies leuk vind. Ze heeft verschillende ontwerpen uitgewerkt waar ik uit kon kiezen en hierdoor kreeg ze al gauw helder wat ik wel en niet leuk vond. Met de feedback die ik gaf kon ze vervolgens weer verder en kwam ze met verrassend passende ontwerpen. Wonderlijk hoe goed ze begrijpt wat ik tof vind, zonder dat ik dat zelf nog helder had. Geen vraag te gek, ik kreeg in alle rust antwoord. Vond het een hele fijne samenwerking met een prachtig resultaat! Karin, heel erg bedankt!

Susan BosmanSusan Bosman, Susan Bosman
Vanaf zo’n tien jaar geleden laat ik vrijwel alles op het gebied van desktoppublishing maken door Karin Tjeerdema van Katje Design. Nadat ze voor me werkte op onze DTP afdeling van Power Plate maar voor zichzelf begon, bleef ik graag van haar diensten gebruik maken. Ze levert vakwerk, is heel erg creatief, is snel met het aanleveren van concepten en ze heeft prettige korte lijnen.

Ze heeft voor mijn bedrijven Special Sports, Power Plate, Vibrogym en doctorpill.com letterlijk alle DTP werkzaamheden gedaan, posters en banners voor beurzen, folders, web sites, drukwerk, brochures, visitekaartjes, logo’s et cetera.

En rekent bijzonder goede prijzen. Ik heb nog nooit de neiging gehad om ergens anders te winkelen, vanwege haar billijke prijsstellingen. Kwaliteit tegen goede tarieven. Ik hoop nog lang met Katje Design te werken, met Karin aan het roer.

Karin heeft recent – naar grote tevredenheid – mijn website (www.caroline-mullers.nl), logo en visitekaartjes ontworpen. Ze communiceert helder en vlot en had direct begrepen wat ik wilde uitstralen. Het proces van ontwerpen en afstemmen verliep soepel en vlot en ik ben erg blij met het resultaat. Karin ontwerpt fris en helder en denkt mee. Naast haar eigen professionele kwaliteit, was ik ook erg blij met de contacten die ze met mij heeft gedeeld. Ze heeft mij een goede tekstschrijver aangeraden en een fotograaf. Allemaal een schot in de Roos.
Als klap op de vuurpijl heeft Karin met twee andere ondernemers het Netwerk de Ronde Venen opgezet, een inspirerende en informele netwerkorganisatie voor ondernemers uit de Ronde Venen. Ik ben bij twee bijeenkomsten geweest en vond het beide inspirerende ontmoetingen.
Kortom, ik zou Karin zeker aanraden! Voor mij was het een plezierige en goede start van zelfstandig ondernemerschap.
Caroline Mullers, Caroline Mullers

Ik heb mijn logo en visitekaart laten maken door Karin. In een persoonlijk gesprek probeert ze een idee te vormen over wat jij wil. Ze reageert supersnel, en wijzigingen in ontwerp zijn geen enkel probleem. Ik ben zeer tevreden zoals u reeds merkt, en ga zeker naar Karin terug als ik een website of nieuwsbrief wil laten maken.

Mischa HiemckeMischa Hiemcke, Workmate Charlie
Ik beveel Karin ten zeerste aan. Ik werk nu al bijna 15 jaar met haar via de bedrijven Powerplate, IC Products, Octane, MIHA Bodytec. Het beste aan Karin is dat ze aan een half woord genoeg heeft en heel erg creatief is.

De website is weer helemaal van deze tijd. Karin heeft hem opnieuw opgebouwd en dat doet ze heel snel en ze schakelt heel snel als je vragen en opmerkingen hebt. Erg fijne samenwerking, ze begrijpt welk pad je op wilt en voert het dan heel creatief uit. Dus ik ben heel blij dat ik iemand heb gevonden die dit voor mij uitvoert! Dank je wel!

Sandra HoffmanSandra Hoffman, S&S catering

Was geweldig samenwerken om een nieuw logo en visitekaartje te maken. Karin weet snel ideeën om te zetten in voorbeelden, leverde een aantal voorbeelden met varianten aan waar ik uit kon kiezen. Super leuk om te zien hoe het proces zich dan ontwikkelt om uiteindelijk tot een keuze te komen. Dank je wel Karin!!

Marij DuijstersMarij Duijsters, Colourful Energies

Kat Design heeft van scratch af aan Phil’s logo en website ontworpen en ontwikkeld. En hoe..! Karin is extreem enthousiast, mega motiverend en vooral heel creatief en plezierig om mee te werken. Als je het zelf even niet verder weet dan neemt ze het gewoon van je over. Thnx !!!

Philbere NijenhofPhilbere Nijenhof, Phil & Déjean

Ik wil Kat Design ontzettend bedanken voor het bouwen van mijn nieuwe website www.hartman-reintegratie.nl. Wil je op dit moment een website laten bouwen? Ik kan Kat Design van harte aanbevelen.

Chantal HartmanChantal Hartman, Hartman Reintegratie

Erg blij met mijn frisse nieuwe website. ik werk o.a. als voice over en dus wordt er veel op de site gekeken door verschillende klanten die mijn stem willen horen. Karin begrijpt dat, ze werkt snel, is een prettig mens en begrijpt wat ik wil. Dank! Een naamgenoot. www.karinvanas.nl

Karin van AsKarin van As, Karin van As

Kat Design: creatief, meedenkend, snel in update’s, heel betaalbaar. Zij heeft al een paar site voor me gemaakt en elke keer SUPER!!!! Ik wil door haar, graag vaker veranderen, wat ik ook doe. Zij is super goed in haar vak!!!!! Echt een aanrader! www.hylkebazen.nl

Hylke BazenHylke Bazen, Hair by Hylke

Werk al jaren met Kat Design. Verschillende flyers, advertenties en mijn website heeft ze gemaakt. Erg prettige samenwerking! Ze is creatief, snel, denkt mee en goed in haar werk! Een echte aanrader! www.evajonker.nl

Eva JonkerEva Jonker, Eva Jonker

Dank jewel Karin, voor je geduld en fantastische inzet.
Echt een aanrader voor uw website!

Tilly de WaalTilly de Waal, Pedicure de Waal
Kat, ben je zo dankbaar voor de prachtige site die jij voor me hebt gemaakt, het geeft helemaal weer wie ik ben en wat ik doe. Jij bent een ster.” www.nicolegoezinnen.nl
Nicole GoezinnenNicole Goezinnen, Nicole Goezinnen

Karin werkt super snel en heeft leuke ideeën. Vakvrouw zogezegd. Good value for money!

Bea PetersBea Peters, 1000graden

Snel, precies, gevoel voor style. Bedankt Kat. Geweldig resultaat. Mooie site, flyer en logo!” www.hondenvachtspecialist.nl

Dankzij Kat Design heb ik een prachtige internetsite en flyers kunnen laten maken. Fijne samenwerking en super snelle levering! Een topper dus!
Rene FaberRene Faber, REFA Timmerwerken
Al heel veel jaren verzorgt Karin onze website en nieuwsbrieven. Ook de folders, cadeaubonnen, visitekaartjes, posters. Voor alles wat nodig is. Karin zit vol goede ideeën en is altijd heel snel! Altijd correct met veel plezier. Ze is heel creatief en super handig. www.bodyline-amsterdam.nl
Géke KloosterGéke Klooster, Bodyline

Een vakvrouw! Ze luistert goed naar je wensen en kan dat uitstekend omzetten in een ontwerp van uitstekende kwaliteit

Esther JansenEsther Jansen

Karin heeft het logo en de website voor mijn eigen praktijk ontworpen. Ze werkt heel mensgericht en heeft daarmee een website weten te creeeren die precies bij mij past als persoon. Ze werkt snel, reageert altijd vlot op vragen en gaat door tot je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Ik heb met heel veel plezier samengewerkt met Karin aan de nieuwe website van Ontmoetingscentrum De Stut.
Karin is zeer betrokken, werkt snel en vooral nauwkeurig.
Na overleg maakt Karin een “proefwebsite”, vult aan en wijzigt naar het gewenste resultaat.
Karin reageert snel op de mail en telefoon, kortom een aanwinst om mee samen te werken!
***** (5 sterren)

Karin is een vakvrouw. Ze werkt snel, secuur en denkt goed met je mee. Ze heeft voor mij twee nieuwe websites verzorgd, www.sandrinosfotografie.nl en www.sandrinosgeboortefotografie.nl en ik ben erg blij met het eindresultaat. Het is echt fijn werken met haar! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.
Sandra van der MeulenSandra van der Meulen, Sandrinos Geboortefotografie

Karin van Kat Design is een webdesigner/grafisch ontwerper waar je van op aan kan en die met je meedenkt. Wat ze belooft, dat levert ze waarbij de kwaliteit voorop staat…En dan ook nog voor een scherpe prijs! Als iemand een mooie website wil, een logo of flyer…dan is Karin altijd de eerste die ik daarvoor benader. Ze heeft ook onze website gemaakt, ons logo, onze visitekaartjes en zelfs de kerstkaart die klanten dit jaar gaan ontvangen is door Karin ontworpen.

Maurits van RaaphorstMaurits van Raaphorst, YourBiz Online

Onlangs met Karin gewerkt aan een logo voor oa visitekaartjes voor mijn nieuwe bedrijfje. Snel, resultaatgericht, creatief en professioneel. Zeer tevreden met het resultaat, ik kan Karin zeker aanbevelen!

Mahra VerburgMahra Verburg, Mahra Verburg

Een samenwerking met Karin kan ik zeker aanbevelen. Zelf kan ik wel heel goed kletsen en schrijven, maar ben ik niet zo goed in beeld. Karin wel. Zij heeft me beter begrepen dan ik mezelf ooit had kunnen uitdrukken. Complimenten!
Ze gaat door totdat jij vindt dat het af is. En je kunt haar altijd bellen of mailen voor vragen. Uitstekende samenwerking met een prachtig resultaat.
www.rosanne-kok.com

Rosanne KokRosanne Kok, Rosanne Kok

Karin is in staat om jouw verhaal en boodschap te vertalen in pakkend beeld! Wil jij je onderscheiden met jouw website? Ik beveel Kat Design warm aan!

Lisette van OfferenLisette van Offeren, Zielskwaliteiten

Het is heerlijk samenwerken met Karin van Kat Design. Ze is creatief, empathisch, luistert goed naar de klant en kan in korte tijd concepten uitwerken en omzetten in verschillende media. Ik kwam aan met uitsluitend teksten en ging weg met een hippe website, flyer, visitekaartje, afspraakkaartje, briefpapier, notitieblok en een zakelijke Facebookpagina voor mijn net opgerichte Praktijk Transformatie. Bij deze geef ik de complimenten die ik krijg op deze producten graag aan je door Karin!

Ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe website en vooral ook met de samenwerking met Karin. Snelle acties en reacties en duidelijke communicatie. Ze heeft mijn site precies vormgegeven zoals ik het in gedachten had en eigenlijk nog beter dan dat!

Ons gesprek samen was prettig en gaf verheldering in wat ik wilde en wat Kat Design daarin voor mij kon betekenen. Het resultaat is prachtig!

Een zeer tevreden klant dus en ik kan iedereen die nog worstelt met een nieuwe website Kat Design zeker van harte aanbevelen!

Esther Visser LigtvoetEsther Visser Ligtvoet, EVL Psychologie

De afgelopen maanden heb ik samen met Jeroen Dirks intensief samengewerkt met Karin van Kat Design. Mede dankzij haar tomeloze inzet, snelle manier van werken en originele ideeën is het Abcoude magazine een prachtig blad geworden. Een magazine waar je afleest dat het met passie en aandacht is gemaakt. Karin was verantwoordelijk voor de lay-out en zij heeft onze wensen perfect vertaald (lees opgemaakt). Een prima partner voor het maken van een magazine.

Nienke MeekNienke Meek, Abcoude magazine

Karin werkt snel, degelijk en in overleg. Dat heb ik gemerkt tijdens de voorbereidingen én de uitwerking van het eenmalige Abcoude Magazine.

Vanaf de eerste seconde wilden fotograaf Nienke Meek en ik dat het blad er pico bello zou uitzien: geen advertentiefuik, geen glossy. We hebben nogal wat opmakers bezocht en gesproken (tot in Frankrijk toe) voordat we – gewoon, om de hoek – Karin ontmoetten.

En toen vielen alle puzzelstukjes in elkaar: ruimte voor foto’s, een prettig lettertype voor de teksten én rust in de opmaak. Abcoude Magazine is een fantastisch, prettig blad geworden. Dankzij Karin.

Jeroen DirksJeroen Dirks, Abcoude magazine
Ik heb mijn website Marbon Chocolade bij Kat Design laten maken. Snel, kundig en duidelijke en prettige samenwerking. Blij mee.
Marielle BijnenMarielle Bijnen, Marbon

Karin is een fijn en professioneel persoon om mee samen te werken. Karin luistert goed naar je wensen, heeft mooie ideeën en reageert snel en accuraat. www.karinanieland.nl

Karina NielandKarina Nieland, Karina Nieland

Al tien jaar doet Karin alles voor mijn website voor mijn schilderijen en boeken www.robertkromhof.com en ik ben erg blij met haar. Ze is een vakvrouw, weet heel goed de mogelijkheden in de virtuele wereld uit te buiten en ze is creatief. Daarnaast is ze ook in het echt een hele leuke vrouw.

Robert KromhofRobert Kromhof, Robert Kromhof

Karin is een enthousiaste en gedreven webdesigner. Ze denkt mee, is flexibel, reageert snel op vragen en is zeer adequaat bij het oplossen van problemen, zelfs in de late avonduurtjes. Dank je wel voor de prachtige website. www.romy.nu

Romy ter HaakRomy ter Haak, Romy
Zo’n twee jaar geleden heb ik mijn flyers door Karin laten ontwerpen. Super mooi design voor een mooie prijs en ook heel snel. Leuke onderlinge overleg en meedenkwerk. TOP!
Patrick GroeneveldPatrick Groeneveld, Seductive
Creatief en meedenkend. christiaan-coiffures.nl
Karin van der RoestKarin van der Roest, Christiaan Coiffures

2019: Karin heeft mijn verouderde website, welke ook nog eens een verouderd systeem heeft, opgefrist een aangepast daar waar nodig. Dit is geen eenvoudige klus geweest voor haar. Zij heeft dit super gedaan binnen de (on)mogelijkheden die er waren. Ben enorm blij met het resultaat en ga haar zeker benaderen voor een nieuwe website. Kortom een absolute aanrader.

2022: Karin heeft voor mijn bedrijf een nieuwe website gebouwd. Het is prachtig geworden, geheel naar mijn wensen en sluit aan bij het gevoel wat ik wilde overbrengen naar mijn klanten. Karin heeft dit super goed aangevoeld en dit gevoel vertaald naar de uitstraling van de site Daarnaast was de site ook nog eens verrassend snel klaar. Het contact was prettig, snel en gemakkelijk.

Marja van Rijn, Hondenschool Omnia