WIE IS KAT

OVER KAT

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door vormgeving en kleuren, en de invloed ervan op mensen heeft me intrigeert. Het beïnvloedt je stemming en je beoordeling van dingen en mensen, en dit geldt ook voor websites, flyers en visitekaartjes.

Ontwerpen is mijn passie. Ik werk graag met zelfstandige ondernemers omdat zij ook vanuit hun passie werken. Voor mij is persoonlijk contact de basis voor een succesvol ontwerp. Ik zorg ervoor dat mijn ontwerp jouw verhaal en persoonlijkheid weerspiegelt en tegelijkertijd aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Ik leg als het ware de verbinding tussen jou en je doelgroep, waardoor een treffend ontwerp ontstaat.

Mijn specialisaties zijn webdesign en grafisch ontwerp. Ik ontwikkel websites, ontwerp logo’s en huisstijlen, en maak folders, advertenties, flyers, beursmateriaal, enzovoort.

Karin Tjeerdema van Kat Design

KARIN TJEERDEMA

Kat Design wordt geleid door Karin Tjeerdema, een webdesigner en grafisch ontwerper gevestigd in Abcoude. Na een carrière van 10 jaar als modeontwerpster, besloot ze in 1999 de overstap te maken naar de grafische vormgeving van online en offline media. Met haar ervaring bij uiteenlopende bedrijven kon ze in 2007 haar eigen bedrijf, Kat Design, oprichten.

Goede vormgeving plaatst uw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers. Sterker nog, creatieve vormgeving versterkt de boodschap. Karin Tjeerdema, de grafisch vormgever, speelt hierin een belangrijke rol dankzij haar persoonlijke betrokkenheid.

Karin is creatief, veelzijdig, klantgericht, meedenkend, flexibel, snel, betrouwbaar, leergierig, sociaal en werkt met passie.

Naast haar werk als webdesigner en grafisch vormgever creëert ze ook haar eigen kunstwerken met programma’s zoals Illustrator, Photoshop, Midjourney en After Effects.

huisstijl Kat Design

ERVARING

In de afgelopen 22 jaar heeft Karin ervaring opgedaan bij diverse bedrijven, waaronder Apple, Power Plate, Tickets.nl, MS Mode, Dinnersite en Sky International Tours. Bij Power Plate heeft ze vijf jaar gewerkt als grafisch ontwerpster, DTP’er en webdesigner. Hier was ze verantwoordelijk voor al het drukwerk, zoals logo’s, advertenties, flyers, folders en posters. In het begin combineerde ze haar eigen bedrijf met haar werk als webdesigner en contentmanager voor de webshop van MS Mode. Nu werkt ze al meer dan tien jaar fulltime als zelfstandig ondernemer.

Haar klanten komen uit diverse branches, maar het werken met zelfstandige ondernemers vindt ze het meest inspirerend, omdat zij ook vanuit hun passie werken.

Bij elke ontwerpopdracht begin ik met een grondig gesprek. Hierdoor kan ik een helder beeld krijgen van jouw bedrijf en jou als ondernemer. Ik wil graag meer te weten komen over jouw visie en wat jou drijft om een eigen bedrijf te hebben. Welke producten of diensten bied je aan en op welke doelgroep richt je je? En niet te vergeten, wat zijn jouw wensen met betrekking tot het ontwerp van het logo en/of de huisstijl/website?

Op deze manier kunnen we samenwerken aan een persoonlijk ontwerp dat nauw aansluit op jouw doelgroep en een blijvende indruk op hen zal maken.

BIJ KAT DESIGN KRIJG JE DE PERSOONLIJKE AANDACHT
DIE JIJ EN JOUW BEDRIJF VERDIENEN