POSTER / AFFICHE / BANNER ONTWERP

Een poster, affiche of banner moet natuurlijk opvallend zijn. De boodschap moet snel en duidelijk opvallen, vaak ook omdat men een affiche slechts kort ziet en de boodschap  en de bedrijfsnaam makkelijk moet zijn te onthouden. Een affiche kan het publiek informeren, interesse wekken voor evenementen, impulsen geven aan wensen en verleiden.

Kat Design zorgt voor een duidelijke en herkenbare vormgeving met een uniek en op uw evenement afgestemd concept die bij uw bedrijf en uw doelgroep past.

PAPIERFORMATEN VOOR POSTERS

A-FORMATEN AFMETING IN CM B-FORMATEN AFMETING IN CM
A3 poster 29,7 cm × 42 cm B3 poster 35,3 cm × 50 cm
A2 poster 42 cm x 59,4 cm B2 poster 50 cm × 70,7 cm
A1 poster 59,4 cm × 84,1 cm B1 poster 70,7cm × 100 cm
A0 poster 84,1 cm × 118,9 cm B0 poster 100 cm × 141,4 cm

MEEST GANGBARE AFMETINGEN VOOR STAANDE BANNERS:

65 x 150 cm
80 x 180 cm
90 x 200 cm

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN POSTER OF AFFICHE

Samen kijken we wat u wilt bereiken met uw poster of affiche, wat uw doelgroep is, welke vorm hiervoor het beste geschikt is en wat uw huisstijl en uitstraling is. De prijs spreek ik van te voren met u af, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ik maak een voorstel en gemiddeld volgen hier twee of drie correctierondes op.

Ik lever vervolgens een drukklaar pdf-bestand, die u zelf naar een drukker kunt door mailen. Hierbij kan ik u natuurlijk altijd begeleiden, met suggesties voor drukkers, het te gebruiken papier en afwerking. Ook geveldoeken en banners op doek zijn mogelijk, hiervoor zijn allerlei afmetingen mogelijk.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.