DYNAMISCHE WEBSITE

Een dynamische website is een website die u zelf kunt aanpassen, met behulp van een CMS (Contant Management Systeem), wat het mogelijk maakt om zonder tussenkomst van een webbouwer zelf aanpassingen door te voeren op de website. Een dynamische website is raadzaam als uw site regelmatig aangepast moet worden en u dit zelf wilt kunnen doen.

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN DYNAMISCHE WEBSITE

Een dynamische website bouw ik met WordPress. Samen kijken we wat u wilt bereiken met uw website, wat uw doelgroep is, welke vorm hiervoor het beste geschikt is en wat uw huisstijl en uitstraling is. De prijs spreek ik van te voren met u af, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Ik kies een template die geschikt is voor uw website en bouw uw website online (maar nog onzichtbaar voor publiek). U kunt zo vanaf een afstand makkelijk ‘meekijken’. Pas als uw website helemaal naar uw zin is, zet ik uw website definitief online. Ik mail dan een gebruiksaanwijzing door, zodat u zelf de pagina’s kunt aanpassen als u wilt en mocht u daar niet uitkomen, dan maken we nog een afspraak om hiermee te oefenen. Voor grotere aanpassingen aan de website (vooral qua layout en foto’s) kunt u mij weer inschakelen. Dit tegen een uurtarief van € 60,- per uur, met een minimum starttarief van een half uur.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.