KRANT / MAGAZINE ONTWERP

Wilt u een magazine of krant laten maken? Dan bent u bij Kat Design aan het goede adres.
Bij het ontwerpen van een magazine draait het om het overdragen van informatie in tekst en beeld. Een goed ontwerp voor een magazine heeft twee doelen: de aandacht opeisen, om vervolgens de boodschap over te brengen. De vormgeving moet zorgen voor een goede balans tussen tekst, illustraties, foto’s en ruimte. Vooral de omslag zal opvallend moeten zijn om tussen uw concurenten op te vallen.

Beeldmateriaal is een belangrijk onderdeel van een brochure. Een mooi ontworpen layout heeft ook professionele foto’s of illustraties nodig. U kunt deze zelf leveren, of ik kan zelf zorgen voor fotostock materiaal.

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN MAGAZINE / KRANT

Samen kijken we wat het doel is van uw magazine, wat uw doelgroep is, welke vorm hiervoor het beste geschikt is en wat uw huisstijl en uitstraling is. De prijs spreek ik van te voren met u af, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ik maak een voorstel en gemiddeld volgen hier twee of drie correctierondes op.

Ik lever vervolgens drukklare pdf-bestanden, die u zelf naar een drukker kunt door mailen. Hierbij kan ik u natuurlijk altijd begeleiden, met suggesties voor drukkers, het te gebruiken papier en afwerking.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.