HUISSTIJL ONTWERP

WAT IS EEN HUISSTIJL?

Wanneer we spreken over de huisstijl ontwerpen dan hebben we het over uiterlijk van het logo, de manier waarop deze gebruikt wordt, het gebruik van vastgestelde kleuren, het gekozen lettertype, de vaste opmaak van drukwerk en het briefpapier.

WAARUIT BESTAAT EEN HUISSTIJL?

De onderdelen van een huisstijl kunnen o.a. bestaan uit de volgende onderdelen:

  • logo

  • briefpapier

  • visitekaartjes

  • flyer

  • website

WAT KOST HET ONTWERPEN VAN EEN HUISSTIJL?

De kosten voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl kan zeer variëren, omdat dit afhankelijk is van de onderdelen die u nodig heeft. Neem hiervoor gerust contact op met Kat Design voor een vrijblijvende kostenindicatie.

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN HUISSTIJL

Om een geschikte huisstijl te kunnen ontwerpen, wil ik zoveel mogelijk van u en uw bedrijf/product weten, zodat ik kan inschatten wat de uitstraling moet worden van uw huisstijl. Ik stuur dan een aantal ontwerpen via de mail en de huisstijl dat u het meest aanspreekt werk ik verder uit, tot hij helemaal is zoals u wilt.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.