Wat gaat de tijd toch snel: alweer een jaar voorbij! En wat voor één: ik heb dit jaar zoveel nieuwe, leuke ondernemers mogen leren kennen, ofwel via Netwerk de Ronde Venen, waar ik nog steeds met heel veel plezier aan mee werk, ofwel via mijn eigen, steeds groeiende, klantenkring. Ik heb voor velen van jullie samen mooie nieuwe dingen mogen creëren, of oude reclame-uitingen mogen moderniseren. Websites, logo’s, complete huisstijlen, of een flyer, folder of zelfs een compleet boekwerk.

magazine Abcoude door Kat Design

Abcoude Magazine

Ik heb de laatste tijd aan waanzinnig leuke projecten mogen meedoen, zoals het Abcoude Magazine, en hele leuke en ook heel persoonlijke websites en huisstijlen mogen ontwerpen. Ik heb mijn klanten soms heel goed leren kennen en er zijn zelfs nieuwe vriendschappen ontstaan. Ook ben ik met steeds meer vaste ondernemers samen gaan werken, waardoor ik mijn klanten nog meer kan aanbieden.

Daarom wil ik jullie allemaal heel erg bedanken: voor de samenwerking, voor het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven en voor alle waardering die ik van jullie heb ontvangen!