Week tegen pesten

Week Tegen Pesten

Deze week is het de Week Tegen Pesten en dat vonden Mirelle Valentijn en ik wel hét moment om haar nieuwe website online te zetten! Met haar nieuwe Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ leren spelers niet helpende gedachten herkennen en omzetten in helpende gedachten. Wanneer zij het spel vaker spelen, zullen zij positiever gaan denken en gemakkelijker voor zichzelf en een ander opkomen.

Mirelle Valentijn

Ik had voor Mirelle al eerder de website www.praktijkvoorlevensgeluk.nl en Stichting Samen Sterk voor Kinderen (https://ssvk.nl) gebouwd en nu had zij mij ook benaderd voor een aparte website voor haar vernieuwde Toolkit ‘Ik denk me sterk’.

Toolkit ‘Ik denk me sterk’

Dit spel had zij al eerder ontwikkeld, naar aanleiding van diverse verzoeken vanuit de Stichting Omgaan met Pesten door ouders die graag materiaal voor thuis wilden om het geleerde te herhalen en scholen die na het vertrek van onze trainers nog met de groep aandacht wilden blijven schenken aan positief omgaan met elkaar.

4e druk

Nu intussen de, veel uitgebreidere, 4e druk was uitgekomen, vond ze het wel tijd om hier een aparte website voor te laten bouwen. Met veel meer informatie over dit spel en alle toepassingen hiervan, plus alle trainingen en workshops die met inzet van deze Toolkit gegeven worden.

Mirelle liet me wederom geheel vrij in het ontwerpen hiervan en het werd onze derde, fijne samenwerking met een mooi resultaat, waar we allebei weer erg blij van werden!

Vers van de pers

En laat het spel nu net afgelopen zaterdag vers van de pers bij haar zijn afgeleverd, een betere timing kon er niet zijn!

Link naar website: ikdenkmesterk.nl

Toolkit Ik denk me sterk