Bodywork from the heart

OPDRACHT

Logo, visitekaart en website ontwikkelen voor Robin Sterre.

Robin Sterre heeft al een paar jaar haar eigen bedrijf Bodywork from the heart – the art of healing. Hierbij geeft zij emotioneel lichaamswerk & coaching door middel van massage om emotie, trauma en blokkades de ruimte te geven. Ze had ooit zelf wel een website gemaakt, maar wilde het nu wat professioneler aanpakken. Hiervoor vroeg zij mij om een logo, visitekaart en een nieuwe website te ontwerpen, die echt paste bij haar en haar manier van werken. Ze gaf mij hierbij geheel de vrije hand.

Ik heb gekozen voor de kleuren goud en (warm-)paars, beiden kleuren die staan voor spiritualiteit en geluk. Als beeldmerk heb ik een hart gemaakt bestaand uit ‘aderen’ (zoals in een echt hart) of vertakkingen, zoals je die ook ziet in bomen, bloemen en bijvoorbeeld de bekende ’tree of life’. Dit gaf het logo de mooie betekenis van leven in de breedste zin van het woord.

In de website komen de kleuren van het logo weer terug, plus een paar mooie stockfoto’s, die het logo en het onderwerp nog verder versterken. Verder heeft de website een duidelijke en professionele uitstraling gekregen, maar tegelijkertijd ook heel persoonlijk.

Link naar website: robinsterre.nl

KLANT

Robin Sterre van Bodywork from the heart

UITVOERING

Webdesign / grafisch ontwerp / logo design