Hondenschool Omnia

OPDRACHT

Nieuwe website ontwerpen en bouwen voor hondenschool Omnia.

Marja van Rijn was al eerder naar mij toegekomen voor hulp bij haar oude website, die toen nog in html gebouwd was en die er helaas niet meer uitzag zoals hij eerder gebouwd was. Ik heb de site toen met wat kunst en vliegwerk nog kunnen herstellen en ook wat op kunnen leuken met wat nieuwe foto’s. Maar ik raadde haar toen al aan om niet al te lang te wachten met een geheel nieuwe website, omdat deze al sterk verouderd en ook niet responsive was.

Nu was het dus zover: ik mocht geheel naar eigen inzicht een compleet nieuwe website voor haar ontwerpen en bouwen, met allemaal nieuwe foto’s en filmpjes. Alleen haar oude logo bleef nog behouden. Het is een heel warme, rustige website geworden, die wel het ‘simpele’ en overzichtelijke bleef houden, waar haar klanten juist altijd zo blij mee waren.

Mijn eerste ontwerp was meteen al ‘raak’ en omdat Marja elke keer zo heerlijk enthousiast reageerde en ik zelf ook wel erg blij werd van al die leuke foto’s en filmpjes van al die lieve honden, werd het weer een heerlijk project! Ik ging zelfs over honden dromen, en hoewel ik toch echt een kattenmens ben, kwam ik bijna in de verleiding om zelf ook een hond te nemen…! Mocht dit ooit werkelijkheid worden, dan zal ik zeker een training bij Marja gaan doen. Haar reviews (verspreid over de cursus-pagina’s) spreken boekdelen: iedereen is namelijk echt super enthousiast na een hondentraining bij Omnia!

Link naar website: hondenschoolomnia.nl

KLANT

Marja van Rijn van Hondenschool Omnia

UITVOERING

Redesign / webdesign / webbouw