Sandrinos Fotografie

OPDRACHT

Nieuwe website ontwerpen en bouwen voor Sandra van Sandrinos Fotografie.

Mooie, dierbare momenten in je leven wil en moet je bijna vastleggen. Natuurlijk staan ze in je geheugen gegrift, maar is het niet nog mooier om ze op beeld vast te laten leggen? Herinneringen vervagen met de jaren, maar foto’s niet. Die blijven. Sandra van der Meulen, het gezicht achter Sandrinos Fotografie, is gespecialiseerd in documentaire fotografie in de vorm van geboortefotografie, Day in The Life shoots en zakelijke portretten.

En deze prachtige foto’s verdienen natuurlijk een mooie website. Eentje die vooral de foto’s laat spreken en ze letterlijk, alle ruimte geeft. Haar oude website kon helaas niet meer geüpdatet worden en was wat lastig zelf te onderhouden, vandaar dat ze een nieuwe, frisse website wilde, die wat langer mee zou kunnen én waarin ze zelf makkelijk nieuwe blogs kon schrijven.

Ik heb haar nieuwe website rustig en licht gehouden, zodat de foto’s nog beter uitkomen.  Het was heerlijk om met zulke bijzondere foto’s te mogen werken.

En omdat ze zeer tevreden is met het resultaat, mag ik haar andere website van geboortefotografie nu ook gaan redesignen!

Link naar de website: sandrinosfotografie.nl.

KLANT

Sandra van der Meulen van Sandrinos Fotografie

UITVOERING

Webdesign / webdevelopment / redesign