Lionsclub Abcoude & Baambrugge

OPDRACHT

Magazine, flyers, posters en banners ontwerpen voor de Lionsclub Abcoude & Baambrugge.

Norbert Cappetti, voor wiens onderneming ik eerder al een website had ontworpen (Cappetti Communications) bleek ook al een tijdje actief te zijn in de Lionsclub van Abcoude & Baambrugge. Ik kende de naam wel van vroeger, want ze bestaan al 42 jaar, maar ik wist eigenlijk alleen dat ze elk jaar erwtensoep verkochten. Maar nu ik gevraagd werd om voor hen een mooie, glossy magazine te maken van 40 pagina’s, werd ik ook meteen enthousiast over wat ze allemaal nog meer doen.

Elk jaar organiseren ze namelijk ‘de Big Five’: vijf belangrijke evenementen waarmee ze geld inzamelen voor allerlei goede doelen. Dit en meer informatie over de algemene inzet van de Lions wilden ze nu voor het eerst in een mooie gedrukte vorm, om iedereen in de 2 dorpen te kunnen informeren. De opbrengst van de (ook lokale) adverteerders gaat ook allemaal naar de goede doelen.

Daarnaast wilden ze ook mooie flyers, posters en banners voor de evenementen, zodat ook daar wat meer en mooiere reclame voor gemaakt kon worden.

Een hele leuke en veelzijdige opdracht dus én ze hebben er door hun eigen enthousiasme meteen weer een sponsor bij nu! 😉

KLANT

Lionsclub Abcoude & Baambrugge

UITVOERING

Grafisch vormgeving