Praktijk voor Levensgeluk

OPDRACHT

Logo en website ontwerpen en bouwen voor Praktijk voor Levensgeluk van Mirelle Valentijn.

Mirelle Valentijn heeft al 12 jaar haar ‘Praktijk voor Levensgeluk’, waarvoor zij met jong & oud werkt en hen begeleiding geeft bij het versterken van zelfvertrouwen, weerbaarheid en het omgaan met pesten.

Mirelle werkt vanuit haar hart en is een kei in het creëren van een veilig klimaat, waarin verbinding centraal staat en de ander de ruimte krijgt om er te mogen zijn. Zij gelooft dat elk probleem kan worden omgezet in een wens. Van iets dat je niet wilt of waar je last van hebt, naar datgene wat je wel wilt. Zij wijst daarbij heel graag de weg en brengt een positieve stroom op gang.

Hiervoor had zij reeds een website, welke met de jaren steeds verder was gegroeid, maar ook wat onoverzichtelijk was geworden door de vele informatie die er bij was gekomen en ook niet meer helemaal uitstraalde hoe Mirelle intussen in het leven stond. Het mocht allemaal wel wat krachtiger, duidelijker en overzichtelijker.

Ook haar logo mocht ik opnieuw ontwerpen. Deze mocht ook wat krachtiger dan haar vorige logo, maar het hartje moest er natuurlijk wel in blijven! De kleuren zijn sprankelend, maar ook zacht en de letters deels stevig, deels speels.

Het bouwen van de website ging hierna bijna vanzelf nu de huisstijl er eenmaal was en het resultaat mag er zijn: vooral met de vrolijke uitstraling die Mirelle zelf ook altijd heeft!

Link naar de website: www.praktijkvoorlevensgeluk.nl

KLANT

Mirelle Valentijn van Praktijk voor Levensgeluk

UITVOERING

Logo ontwerp  / webdesign / webdevelopment / grafisch vormgeving